Općina Biskupija, Orlić, Trg Ivana Meštrovića 2, tel/fax: 022 660 332, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   

Otvoren Klub za zapošljavanje u Biskupiji

Projektom "Pokreni se!" koji je u potpunosti financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, udruga ZvoniMir je otvorila Klubove za zapošljavanje od kojih je jedan u Biskupiji.

Kroz navedeni projekt će se potaknuti zapošljavanje teže zapošljivih skupina ljudi pružanjem individualne i direktne pomoći, koje obuhvaćaju:

  • razvijanje vještina traženja posla
  • pružanje pomoći pri pisanju zamolbi i životopisa
  • profesionalno usmjeravanje i izradu individualnih karijernih planova
  • sudjelovanje na radionicama za razvoj socijalno-interpersonalnih vještina
  • osiguravanje dodatne edukacije/prekvalifikacije koja bi pomogla u pronalaženju odgovarajućeg posla

Projekt se provodi u partnerstvu sa HZZ Šibenik, Gradovima Knin i Drniš, Općinama Kistanje i Biskupija te u skladu s tim u svakoj od jedinica djeluju tzv. Klubovi za zapošljavanje u kojemu se nezaposlene osobe mogu obratiti za pomoć i podršku.

Ovim putem pozivamo sve pojedince kojima bi usluge koje pruža Udruga ZvoniMir olakšale traženje posla da posjete novootvoreni Klub za zapošljavanje u prostorijama Općine Biskupija na adresi Trg Ivana Meštrovića 2, Orlić, koji će raditi svake srijede.

Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefonske brojeve: 022662554 i 0912015125.

Vidimo se u udruzi ZvoniMir!

POVEZNICE