Općina Biskupija, Orlić, Trg Ivana Meštrovića 2, tel/fax: 022 660 332, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   

Važna obavijest građanima

Zbog trenutne epidemiološke situacije nastale širenjem COVID–19 u Hrvatskoj od osobitog je interesa zdravlje svih građana pa pozivamo i apeliramo na sve građane i korisnike naših usluga da NE DOLAZE U PROSTORIJE OPĆINE I KOMUNALNOG DRUŠTVA BISKUPIJA ukoliko to nije nužno.

Ukoliko postoji krajnje nužna potreba za dolaskom neka se OBAVEZNO PRETHODNO NAJAVE telefonskim pozivom ili elektroničkom poštom.

Kontakt za Općinu Biskupija:

  • Tel/fax: 022/660-332
  • Mob: 099/3478165
  • E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Kontakt za Komunalno društvo Bisakupija d.o.o.:

  • Mob: 091/2027292
  • E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Načelnik:
Milan Đurđević, v.r.

Obavijest za djecu koja pohađaju srednju školu

Obavještavaju se roditelji djece srednjih škola sa prebivalištem na području Općine Biskupija da se jave u Općinu Biskupija zbog podnošenja zahtjeva za financiranje udžbenika za srednju školu u školskoj godini 2020./2021.

Zahtjev se može podnijeti u Općini Biskupija svakim radnim danom u vremenu od 08,00 do 14,00 sati.

Obavijest za djecu koja pohađaju osnovnu školu

S obzirom da će se nabava udžbenika za djecu osnovnih škola financirati sredstvima iz državnog proračuna, Općina Biskupija će financirati nabavu ostalog radnog materijala (radne bilježnice, likovne mape, omote za knjige i radni materijal za tehničku kulturu).

Pozivaju se roditelji djece sa prebivalištem na području Općine Biskupija da dostave podatke za učenike u školskoj godini 2020./2021. (ime i prezime učenika, razred i broj kontakta) kako bi mogli pravovremeno naručiti radni materijal.

Podatke mogu dostaviti osobno ili na broj telefona 022/660332 u Općinu Biskupija.

Energetska obnova obiteljskih kuća za ranjive skupine građana

Obavještavaju se korisnici prava na Zajamčenu minimalnu naknadu s područja mjesne nadležnosti Centra za socijalnu skrb Knin o javnom pozivu Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost koji omogućava 100% financiranje energetske obnove obiteljskih kuća koje su u vlasništvu ili suvlasništvu člana kućanstva korisnika zajamčene minimalne naknade ( ranjiva skupina građana u opasnosti od energetskog siromaštva).

Javni poziv je 25. lipnja 2020.g. objavio Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a samo zaprimanje prijava na javni poziv počinje 01. rujna 2020.g.

Prikupljanje potrebne dokumentacije, prijavu za energetsku obnovu obiteljske kuće te cjelokupni tijek obnove za ranjive skupine građana radi certifikator u suradnji s vlasnikom/suvlasnikom obiteljske kuće.

Nastavi čitati

POVEZNICE