Općina Biskupija, Orlić, Trg Ivana Meštrovića 2, tel/fax: 022 660 332, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • Naslovnica
  • Novosti
  • Izvješće o realizaciji izgradnje i obnove nerazvrstanih cesta na području Općine Biskupija u 2020. godini

Izvješće o realizaciji izgradnje i obnove nerazvrstanih cesta na području Općine Biskupija u 2020. godini

Završena je još jedna građevinska sezona na području Općine Biskupija. Izgrađene su nove i obnovljene postojeće nerazvrstane ceste.

Kroz program za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sufinanciralo je izgradnju ceste prema groblju u Uzdolju u iznosu od 200.000,00 kuna.

Isto Ministarstvo je kroz program podrške brdsko-planinskim područjima sa 100.000,00 kuna sufinanciralo obnovu nerazvrstane ceste koja vodi prema vodospremniku u selu Riđane.

Sredstvima Ministarstva graditeljstva i prostornog upravljanja kroz program poticanja komunalnog gospodarstva i ujednačavanja komunalnog standarda sufinancirana je u iznosu od 168.000,00 kuna rekonstrukcija ceste u zaseoku Amanovići na Vrbniku i ceste koja vodi do zgrade mjesnog odbora na Ramljanima.

POVEZNICE