Općina Biskupija, Orlić, Trg Ivana Meštrovića 2, tel/fax: 022 660 332, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • Naslovnica
  • Obavijesti
  • Natječaj za radno mjesto: Radnica za potporu i podršku osobama starije životne dobi u nepovoljnom položaju - 2 izvršiteljice, u okviru projekta "Pomoć zajednici – faza III"

Natječaj za radno mjesto: Radnica za potporu i podršku osobama starije životne dobi u nepovoljnom položaju - 2 izvršiteljice, u okviru projekta "Pomoć zajednici – faza III"

Oglas za prijam Radnica za potporu i podršku starijim osobama u nepovoljnom položaju na određeno radno vrijeme, projekt "Pomoć zajednici – faza III".

Udruga "Žene kosovske doline" provodi projekt "Pomoć zajednici – faza III", UP.02.1.1.16.0228, u sklopu natječaja "Zaželi - program zapošljavanja žena - faza III" koji je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Partneri na provedbi projekta su Centar za socijalnu skrb Knin, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Šibenik i Općina Biskupija.

  1. RADNICA ZA POTPORU I PODRŠKU OSOBAMA STARIJE ŽIVOTNE DOBI U NEPOVOLJNOM POLOŽAJU - 2 izvršiteljice
  2. Vrsta zaposlenja: predviđeno trajanje radnog odnosa na određeno vrijeme – 6 mjeseci
  3. Mjesto rada: poslovi će se obavljati na području: Općine Biskupija, Knina i šireg područja grada Knina.

Više informacija dostupno je OVDJE.

POVEZNICE