Općina Biskupija, Orlić, Trg Ivana Meštrovića 2, tel/fax: 022 660 332, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • Naslovnica
  • Obavijesti
  • Poziv/Obavijest za korisnike namjenskih subvencija u svrhu sprječavanja šteta od divljači

Poziv/Obavijest za korisnike namjenskih subvencija u svrhu sprječavanja šteta od divljači

U cilju smanjivanja ekonomskih gubitaka u poljoprivredi sprječavanjem šteta od divljači pozivamo lovoovlaštenike zajedničkih i državnih lovišta, fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika te proizvođačke organizacije na području Šibensko-kninske županije da se prijave na novu programsku mjeru i to: sufinanciranje zaštitnih sredstava - električnih ograda (pastira) i žičanih ograda (pletivo/mreža) za sprječavanja šteta od divljači na trajnim nasadima, usjevima i povrtlarskim kulturama.

Prijaviti se možete putem Javnog natječaja za subvencioniranje projekata razvoja lovstva na području Šibensko-kninske županije u 2023. godini koji je raspisan 21. lipnja 2023. godine te sa svim potrebnim informacijama i dokumentacijom objavljen na službenoj stranici Šibensko-kninske županije: https://www.sibensko-kninska-zupanija.hr .

Prijave se mogu dostaviti preporučenom poštom, osobno ili elektroničkim putem najkasnije do 30. rujna ove godine.

POVEZNICE